Classes de conversa d'anglès a Barcelona

Què és Englishcafe?

  • Son classes de conversa d'anglès a Barcelona per millorar el teu nivell d'anglès
  • És una manera econòmica d'assistir a classes  impartides per professors natius a Cafès amb encant
  • És una manera còmoda i fàcil de trobar un grup de conversa fijxe i de assegurar-te practicar anglès semanalment
  • És una manera rentable de passar-ho bé i de compartir el temps  lliure a Barcelona.
  • És el sistema que t'evita pagar llibres de text en acadèmies.
  • És la manera més eficient de preparar un exàmen oral d'anglès o adquirir confiança.
  • És la forma que et permet dominar el llenguatge abans de traslladar-te a viiure a un país de parla anglesa.

Englishcafe és un nou concepte de classe d'anglès que es centra en l'objectiu bàsic que tot alumne persegueix: parlar anglès.

Partim de l'origen de qualsevol idioma, la comunicació, i la traslladem a un ambient relaxat i agradable on es converteix en conversa. Practicar l'idioma en situacions i ambients de la vida real. Aprendre d'una forma més relaxada i personal.

Les nostres classes de conversa d'anglès són classes estructurades en funció de les necessitats i objectius dels alumnes buscant la correcció d'errors gramaticals, ampliant el vocabulari, adquirint fluïdesa i adaptant a l'accent nadiu, alhora que es coneixen aspectes socials i culturals del país d'origen del nostre professor nadiu.

Englishcafe es configura com un sistema didàctic amb una vessant social, de manera que anar a la teva classe d'anglès no es converteixi en una pesada obligació sinó un productiu moment d'oci setmanal.

classes_conversa_angles_barcelona

Com funciona?

El primer que has de fer és registrar-te. Aquest procés no et portarà més de 2 minuts. D'aquesta manera coneixerem el teu perfil i necessitats.

Un cop creat el teu perfil, tindràs accés a l'oferta de places i podràs seleccionar el Grup que millor s'adapti a la teva disponibilitat horària i nivell.

Ja estàs preparat per començar i només has de venir a la teva primera classe al Cafè on estarem esperant-te per presentar-te al teu professor nadiu.

Més de 2300 alumnes a Barcelona ja han confiat en nosaltres per millorar el seu anglès !! 

... I perquè enganxa Englishcafe?

Pel tipus de classe que fem tan dinàmica, perquè és divertit i amè, perquè és flexible, perquè és econòmic i sobretot perquè FUNCIONA, és eficaç per millorar el teu nivell de conversa. Amb Englishcafe guanyaràs aquests punts en el teu Speaking & Listening que no aconsegueixes i superaràs qualsevol barrera que tinguis amb l'idioma.

Classes de conversa en anglès a Barcelona

Tf .933 687 932 barcelona@englishcafe.es